Your ambition, our solutions

One-stop-shop in 'n notendop

Van studie, proof of concept, ontwikkeling, prototypes, 0-serie tot seriematige productie. Bevlogen en realistisch. Als in een one-stop-shop staat ons team van gemotiveerde specialisten tijdens elke fase in de keten voortdurend in verbinding met elkaar. Dit betekent voor u één aanspreekpunt. We nemen de verantwoordelijkheid op het gebied van product- & procesontwikkeling, logistiek & inkoop, productie & assemblage, service en end-of-life management.

Bij ons kunt u gedurende elke fase van productontwikkeling aankloppen. En als het nodig is, doorlopen wij nog eens deskundig met u de verschillende fases. Als in een one-stop-shop bezitten wij expertise om alle aspecten van ontwikkeling tot productie te onderzoeken. Ook in relatie tot elkaar. Dat levert regelmatig aanzienlijk verbeteringen en kostenbesparingen op.

Ons werk

Al 35 jaar ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige elektronische producten. Wij gaan voor hecht partnership met onze opdrachtgevers, partners, specialisten en leveranciers. Zo reduceren wij aanzienlijk de time-to-market van uw product.

Onze ervaring en betrokkenheid met diverse marktleiders in hun specifieke marktsegment wereldwijd geeft ons een uitstekend beeld welke mogelijkheden u succesvol toepast in uw situatie(s):

  • Automotive
  • Biotechnologie
  • Food & agro
  • Petrochemie
  • Scheepvaart
  • ICT/Datacentra Leisure
  • Medisch

Van Open-Source naar ’Ready To Use’

Er zijn steeds meer en steeds betere open-source platforms beschikbaar die werken met standaard hardware en software (bijvoorbeeld Raspberry, Arduino en Linux). Dankzij deze ontwikkeling is het mogelijk om op een laagdrempelige manier elektronica in te zetten voor diverse doeleinden, voor en door een breed publiek. Venne Electronics helpt u graag met het door ontwikkelen zodat uw product daadwerkelijk op de markt geïntroduceerd kan worden. Vanuit onze expertise kunnen we u ondersteunen bij het gehele proces van concept tot product en bieden wij de technische support waar u behoefte aan heeft.

Meer informatie